Een tas is de ideale marketingtool voor menig bedrijf. In de detailhandel is een bedrukte tas een standaard. De tassen worden meestal bedrukt met het logo en daarna aan een betalende klant meegegeven. Denk bijvoorbeeld aan winkelketens die textiel verkopen of supermarkten die naast plastic tassen ook een normale tas willen meegeven. Deze tassen zijn meestal bedrukt in de kleuren van het bedrijf met daarop het logo. Een draagtas die ideaal is voor deze voorbeelden is de Non-woven draagtas van Europromos.

draagtas bedrukken

Specificaties bedrukte draagtas

Deze draagtas is gemaakt van non-woven materiaal en heeft lange hengsels. De draagtas wordt veelvuldig gebruikt als weggever bij boodschappen of voor winkelbezoekers. Een aantal van haar specificaties zijn:

  • Afmetingen artikel: 41 x 0.3 cm
  • Kleuren: zwart, wit, groen, blauw, geel, oranje, rood, khaki (ecru), kobaltblauw, paars
  • Minimale afname: 500 stuks
  • Opdrukmethodes: zeefdruk, transferdruk
  • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: 280 x 280 mm
  • Levertijd onbedrukt: 1-3 werkdagen
  • Levertijd bedrukt: 7 – 10 werkdagen spoed in overleg
  • Artikelnr: 183-6227-001999999

6227-008999999_170

De draagtassen goedkoop bedrukken

Een tas goedkoop bedrukken bij de juiste drukkerij is lastig. Veel drukkerijen zijn scherp geprijsd maar kunnen daardoor de kwaliteit niet garanderen. Europromos heeft biedt u de beste deal garantie, wat betekent dat de prijs/kwaliteit verhouding bij Europromos zeer goed is. U kunt deze draagtas dan ook heel goedkoop bedrukken en ook nog eens kwaliteit van de bedrukking verwachten. Het verschil in de bedrukkingstechnieken die gebruikt worden bij deze draagtas zit hem in uw logo, het aantal kleuren en het aantal draagtassen die u wilt bedrukken.

Rode draagtas bedrukken

Het verschil tussen transferdruk en zeefdruk

Bij veel textiel en flexibel materiaal wordt er gebruik gemaakt van de bedrukkingstechnieken zeefdruk en transferdruk. Dit komt omdat deze technieken de goedkoopste en makkelijkste opties zijn voor het bedrukken van bijvoorbeeld tassen, petjes en paraplu’s maar wat is het verschil?
Transferdruk verleent zich uitstekend voor een gedetailleerde opdruk. Dit betekent dat wanneer u een logo heeft waarin de teksten of plaatjes in elkaar overlopen transferdruk wordt gebruikt. Dit komt omdat bij zeefdruk gebruik wordt gemaakt van een zeef en de bedrukking per kleur wordt aangebracht. Hier kan dan een kleurverandering plaatsvinden en dat maakt de bedrukking minder mooi. Om dezelfde reden is een full colour bedrukking ook het beste met een transferdruk te bedrukken. Zeefdruk wordt veel gebruik bij weinig opdrukkleuren en is in verhouding een goedkopere bedrukkingstechniek dan transferdruk.

 

Advertenties