Relatiegeschenken

Relatiengeschenken zijn tegenwoordig ingeburgerd in ons zakenleven. Of het nu gaat om een pennetje, een sleutelhanger of een flesje wijn het gaat om het gebaar wat ermee wordt afgegeven. Een cadeau is in principe altijd leuk om te krijgen, het maakt je vrolijk en blij. Degene die achter dit cadeau zit wordt dan sneller geassocieerd met een blij gevoel en vrolijkheid. Dus een geschenk dat bijvoorbeeld langdurig word gebruikt door de ontvanger zal lange tijd aan de gever van het cadeau herinneren.’

Top relatiegeschenken

Geschenken komen er natuurlijk in verschillende soorten en maten. Wij van Europromos hebben een top 6 gemaakt van relatiegeschenken waarvan wij vinden dat ze erg succesvol zijn. Vandaag komen de eerste drie aan bod.

  1.   Pennen: Wie gebruikt ze niet dagelijks? Even snel iets noteren, of ergens een krabbeltje zetten; Je hebt altijd een pen nodig. Pennen zijn altijd handig en worden dus veel gebruikt. Een pen met het logo van uw bedrijf is dus ideaal om cadeau te doen. De klant zal uw logo bijna dagelijks tegenkomen. Populaire pennen in de zakelijke wereld zijn parker pennen. Deze pennen hebben een metalen onderkant en zijn van hoge kwaliteit. Een ideaal geschenk dus.
  2.   Tassen: Een tas is voor de meeste mensen onmisbaar in het dagelijks leven. Documenten, broodtrommels, make-up, notebooks alles gaat erin. Een tas moet stevig zijn en lang meegaan. Wanneer een tas aan deze twee eisen voldoet is het een ideaal relatiegeschenk. Met uw logo op de tas zal er vaak aan uw bedrijf gedacht worden.
  3.   Bekers: Iedereen drinkt er dagelijks uit. Een beker. Lekker een bakje koffie. Een beker hebt u altijd nodig om dit lekkers tot u te nemen. Op een beker kan een groot logo worden bedrukt. Dit logo zal dus vaak worden gezien. Een ideaal geschenk dus.

Relatiegeschenken bij Europromos

Bij Europromos.be kunt u zowel bekers als pennen en tassen vinden. We hebben een assortiment van ruim 15.000 artikelen, er zal dus vast wel iets van uw gading bijzitten.

Neem dus gerust een kijkje op onze website of bel naar: +31 (0) 35695 6000.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s